#R.I.P It or Ship It Book Tag

Door Kwante in Wonderland werd ik getagd om de #R.I.P It of Ship It Book tag te doen.

De bedoeling van deze tag is om te kijken of ik de verschillende boekpersonages bij elkaar vind passen. Zo niet dan worden de geRIPT en zo ja, dan geSHIPT!

Goed voor ik al mijn (mis)matches laat zien leg ik eerst uit hoe de tag in zijn werk gaat!

De stappen:

Stap 1: Je neemt minimaal 20 (boek)personages en schrijft hun namen op papiertjes
Stap 2: Stop ze in een pot
Stap 3: Grabbel en graai er twee uit
Stap 4: Besluit of je ze R.I.P.T of Shipt
Stap 5: Tag andere boekbloggers!

Dit is mijn uitslag van de “R.I.P. It or Ship It Book Tag”

HermelienHermelien is een enorme beterweter en hoewel Will daar ook wel een handje aan heeft en verder eerst doet en dan pas nadenkt denk ik dat Hermelien helemaal gek van hem zou worden.

Rip It!

TobiasIets zegt mij dat Tobias, Katniss wel leuk zou vinden! Waarschijnlijk zullen ze een hoop kibbelen over een plan van aanpak maar beide zullen ze ervoor gaan en alles geven.

Ship It!

Jace

Deze twee zullen vooraan staan als er problemen zijn. Maar als stel? Nee, dat wordt helemaal niets! Ik denk dat ze elkaar veel gevechtstechnieken kunnen leren en van iedere training een competitie maken. Meer als knokbuddy’s zullen Jace en Rose absoluut niet worden!

Rip It!

Harry

Ik denk dat Megan en Harry prima bij elkaar pakken. Allebei erg voorzichtig maar dapper. Lijkt mij een leuk koppel!

Ship It!

Tessa

Tessa is op zoek naar avontuur in haar leven. Ik denk dat Peeta een schat is, die gelukkiger is bij iemand anders dan bij Tessa!

Rip It!

Christian

Christian en Clary zouden wel eens een heel leuk koppel kunnen zijn. Beide leren ze graag hun krachten beheersen om hun dierbaren te beschermen. Ik vind ze wel bij elkaar passen!

Ship It!

Dimitri

Dimitri zal Juliette beschermen en helpen bevrijden, maar niet omdat hij verliefd op haar is. Hij doet het omdat het, het juiste is. Hij heeft iemand nodig die tegengas geeft, die hem uitdaagt en zijn eigen skills test.

Rip It!

Lissa

Ik denk dat Lissa Gideon helemaal niet ziet zitten. Hoewel hij er volgens haar best slim is en knap uit ziet is hij gewoon weg niet haar type. Lissa wilt een badboy type..

Rip It!

Tris

Tris is van een muurbloempje naar een echte strijder veranderd. Iets zegt mij dat Ash dat wel aantrekkelijk vind. Onschuldige meisjes die opkomen waar ze in geloven en bereid zijn er alles voor te geven.

Ship It!

AaronGezien Aaron’s koppige en arrogante gedrag wel een beetje lijkt op Gwendolyn’s echte vlam Gideon, denk ik dat deze twee perfect bij elkaar passen.

Ship It!

Wat vinden jullie van mijn matches? Ik vond het erg komisch om te maken. Bij sommige moest ik wel echt nadenken of het een mooie of slechte combi was hoor! Hopelijk zijn de personages en de fans niet beledigd om mijn keuzes!

Ik tag nu een aantal boekbloggers om te zien welke matches jullie zouden maken!

Veel succes met deze tag,

Liefs Daniëlle