#The Tasty Pastry Book Tag

PicMonkey-Collage1111

Door Kwante van Kwante in Wonderland ben ik getagd om deze boeken-lekkernijen-tag te doen. (ik heb meteen haar plaatjes geleend om bij de tag toe te voegen, hihi )

1

Een populair boek waar iedereen wel van houd is na mijn idee wel Harry Potter. Denk dat veel boekenliefhebbers dat als het populairste zullen bestempelen. Ik heb genoten van de Harry Potter boeken. Zodra er een boek uit was, las ik hem dan ook meteen. 🙂

2

Oef! Ehm een boek waar ik lastig doorheen kwam is toch wel deel 1 van de Millennium Trilogie: Mannen die vrouwen haatten. De eerste 60 tot 80 bladzijdes was helemaal niets, daarna werd het pas een beetje interessant om verder te lezen. Aan het einde was ik om en wilde ik de rest ook lezen. Gelukkig hadden deze boeken niet zo’n moeilijke start!

3

Ik dacht dat het boek Heksenjacht van James Patterson wel een super boek zou zijn. Helaas viel dit enorm tegen!

4

Don’t shoot me! Maar Divergent leek mij in het begin dus helemaal niets. Ik had een hoop van dat soort boeken pas gelezen, had het idee van, daar is weer zo’n boek. Dat ik hem liet liggen. Het bleef maar op facebook langskomen en toen bleek er ook ineens een film van te komen, dus toen besloot ik ze eens op mijn lijstje te zetten en te gaan lezen als ik weer eens een aantal andere soorten had gelezen. Dat was het beste denk ik, want toen ik eraan toe was, sprak het mij inmiddels aan en zodra ik begon te lezen vroeg ik mij af waarom ik in godsnaam dat boek in het begin niet wilde lezen! Inmiddels heb ik alle 3 de boeken gelezen, Veronica Roth zelf ontmoet, de 2 films gezien, een hoop fandom items erbij en staat het boek Four in de kast om nog gelezen te worden… oeps! 😛

5

Pff, Ehm das een lastige! Ik lees buiten Young Adult ook een hoop Thrillers en daar zie ik niet veel van langskomen. Maar er zijn zoveel boeken die zowel bij de YA’s als de Thrillers meer aandacht horen te krijgen dan dat ze nu hebben! Zo ben ik helemaal weg van de Angelfall boekken van Susan Ee, YA en De test Trilogie van Joelle Charbonneau en mogen die dus echt wel meer aandacht krijgen dan dat ze nu krijgen!

En van de Thrillers vind ik de boeken van Cody Mcfayden gewoon supervet maar ook de YA thriller van Susanne Koster Voor Altijd is een super boek wat ik in een ruk uitgelezen moest hebben!

6

Ik heb geen idee welk boek ik hier zou moeten noemen…… :-/

7

Ik ben helemaal verzot op de serie Vampire Diaries. Pas na seizoen 2 ofzo kwam ik er achter dat van deze serie ook boeken waren. Alleen omdat deze zo anders zouden moeten zijn dan de serie heb ik besloten deze voorlopig niet te gaan lezen. Ik hou van de serie en zou ervan balen als ik mij ging ergeren omdat het in de boeken anders gaat dan in vanuit de serie gewend ben omdat ik er helemaal weg van ben. Misschien als de serie lang en breed afgelopen is dat ik de boeken dan eens ga lezen, maar voorlopig niet.

8

Een boek met een bitterzoet einde is Sluit mijn ogen van Sophie Mckenzie een ongelofelijk spannend boek met een einde die je helemaal stil achterlaat.

9

Uhm das een goede. Ik ben eigenlijk niet zo van het reizen. Ik ben gewoon het liefste thuis. Het lijkt mij super om eens plekken met prachtige watervallen te bezoeken maar daar heb ik nog niet echt over gelezen, haha

10

Omdat Kwante alle heerlijke lekkernijen van de Harry Potter boeken al heeft benoemd ga ik voor de vanille halvemaantjes van Silber. Het klinkt heerlijk. En aangezien er een recept in de boeken staat wil ik ze zeker een keer gaan proberen te maken. Jammie…

11

Ik ben benieuwd wat jullie invullen bij deze tag!

Liefs Danielle