Recensie: Kies voor Mij – Deel 1 – Full Moon serie – Stefanie van Mol

deel 1 kies voor mij


Auteur:
Stefanie van Mol
Titel: Kies voor Mij
Serie: Full Moon Serie: Kies voor Mij 1, Kies voor Ons 2,
Kies voor Haar 3, Kies voor Hem 4.
Andere boeken: Verlangen Serie
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing | 2017
Genre: New Adult
Pagina’s: 209
ISBN: 978942585066

Beschrijving
Jonathan werd gedwongen harde keuzes te maken.

Muziek of zijn familie. Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van zijn keuze voor muziek. Hij had gezworen om zich nooit meer emotioneel te binden aan anderen. Maar wanneer een knappe, zwartharige dame in zijn armen valt, is hij op slag verloren. Hij wil haar en doet alles wat in zijn macht ligt om haar voor zich te winnen.

Camille kwam hier naartoe met een missie.

Camille verloor enkele jaren geleden haar moeder aan kanker. Net voor ze aan haar studie gaat beginnen, gaat ze met haar beste vriendin Karen op vakantie. Daar gaan ze naar een rockconcert van Full Moon.

Wie had ooit gedacht dat haar leven zo zou veranderen?

Recensie
Camille is na het overlijden van haar moeder erg beschermend opgevoed door haar vader. Voordat ze weer terug naar school moet, gaat ze met haar beste vriendin Karen op vakantie.

Daar loopt ze tijdens een rockconcert de drummer tegen het lijf, Jonathan. Welk toevallig vroeger ook haar buurjongen was. Het klikt dan ook al snel. Samen beleven ze gezellige, leuke en intieme momenten. Maar toch lijkt Camille te twijfelen. Jonathan heeft het namelijk heel duidelijk gemaakt dat zijn muziek zijn alles is en ziet niet wat het probleem van Camille is.

Zullen deze twee er samen uit komen?

Allereerst wil ik DVP bedanken voor het recensie exemplaar!
Dit is het eerste deel van de Full Moon serie. Waarvan nu 4 delen uit zijn en er sowieso nog twee gaan komen! Dit eerste deel leest in ieder geval erg lekker weg. Je leest de ene keer vanuit Camille’s oogpunt en dan vanuit Jonathan’s oogpunt. Dat maakt het lezen erg prettig gezien er redelijk veel in gebeurd. Door het wisselen van de oogpunten is de draad gemakkelijker bij te houden. Het is een ideaal boek om zo tussendoor te lezen. Niet te dik, makkelijke schrijfstijl waarin je alle momenten heerlijk tot in de puntjes meebeleefd. Het einde is misschien een beetje erg afgekapt maar dat komt waarschijnlijk gewoon om je nieuwsgieriger te maken voor het volgende deel! Op naar deel twee dus!

Dit was mijn recensie, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs Daniëlle

 

 

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s