Erotiek

Recensie: Heftige Verlangens – Tiny Timmermans

heftige verlangens

Beschrijving
Nadat ik mijn eerste boek “De Goffather vertelt’ had uitgegeven in 2009, ben ik toch weer aan het schrijven gegaan. En dit keer had ik mijn gedachten toch wel op een andere manier laten gaan, dit boek is dan ook een romantisch, erotische en met seks getint boek geworden.

Er staan verschillende verhalen in, die ik dan ook in mijn jonge leven heb meegemaakt en ik denk dat er heel veel mensen zijn als ze dit boek lezen, ze zichzelf daarin wel eens zouden herkennen. Het is ook een zeer realistisch geschreven boek, en ook zeer goed en leuk leesbaar voor iedereen.

Tevens wil ik door de verkoop van dit boek, ook een bedrag van de opbrengst , schenken aan een goed doel, namelijk ALS, de vreselijke spierziekte, dus bij deze hoop ik dat er veel verkocht kan gaan worden.

Recensie
Na het lezen van de beschrijving had ik natuurlijk al een beeld waar het boek over ging. Seks.

Maar pas na het lezen van het voorwoord merk je welke kant de verhalen over de seks uit zullen gaan. Het lijken vooral verhalen te zijn die van top tot teen beschrijven , van de hete momenten tot het bereiken van de ongelofelijk heftige hoogtepunten. Het zijn dus geen verhalen waarbij bepaalde gedachtes of lichamelijke reacties aan fantasie overgelaten worden.

Dit is natuurlijk niet erg, maar je moet er wel van houden. Ik zou het wel aanbevelen om dit boek te lezen vanaf 16 jaar en ouder.

Het zijn vele korte verhalen waarin de hoofdpersonen regelmatig voorkomen. In het begin is het een beetje verwarrend omdat je met zoveel verschillende personen leert kennismaken. Maar al gauw herken je de verhalen en de personen over wie het gaat.

Het is een boek die zeker een hoop spannende maar vooral seksuele droommomenten bevat voor iedere man of vrouw. Mensen die graag erotische verhalen lezen over stomende seks met vreemde onbekende personen of dromen over die knappe badmeester, lezen deze dromen terug in dit zwoele boek.

Zelf had ik graag iets meer romantische momenten gelezen en moest ik even wennen aan de vlugge overstap van het ene korte verhaal op het volgende. Maar eenmaal verder gelezen was ik hier al gauw aan gewend.

Verder vind ik het een heel mooi gebaar dat de schrijver Tiny Timmermans een gedeelte van de opbrengst schenkt aan het goede doel van ALS. De spierziekte die nog steeds niet genezen kan worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s