#ThePeculiarBookTag

peculiar-tagEen tijdje geleden werd ik door Kwante van Kwante in Wonderland getagd voor de Peculiar Book Tag! Alle gave plaatjes heeft ze zelf gemaakt en mochten wij gelukkig ook gebruiken voor deze tag. (aangezien mijn skills om ze te maken niet eens bestaan, haha) Gelukkig dus maar!

vraag-1

Hmm dit is een moeilijke. Tot nu toe heb ik alle boeken gewoon doorgelezen, wat ik er ook van vond. Wel heb ik bijvoorbeeld tijdens het lezen van het eerste deel van de Millenium Trilogie, van Stieglarson, Mannen die vrouwen haten, het boek even weggelegd omdat in het te saai en te lang vond duren voor er iets leuks te lezen viel. Ik heb toen gewoon een ander boek tussendoor gelezen en nadat ik deze uit had ben ik verder gegaan in Mannen die vrouwen haten. Uiteindelijk werd het verhaal best goed en ben ik deel 2 meteen erna gaan lezen.

vraag-2

Ik zou het leuk hebben gevonden om de boeken van Throne of Glass serie door Sarah J. Maas geïllustreerd te zien. Celeana komt op zoveel plekken, de mijnen, het kasteel en.. de rest vertellen we maar even niet 😉 dat ik zou willen zien hoe haar wereld eruit zag. Het Glazen Kasteel, de nachtelijke sterrenhemel….

vraag-3

Hmm, ik denk dat in niet snel een serie over nieuw lees. Ik onthoud heel erg veel van wat ik lees, zelfs veel details. Waardoor ik het niet leuk heb gevonden om iets opnieuw te lezen, omdat ik voor mijn gevoel niets ‘nieuws’ las. Misschien dat er voor mij veel meer tijd over heen zou moeten gaan voor dat ik een serie opnieuw zou lezen. Zou ik er een mogen kiezen, waarvan ik gewoon genoten heb, en welke serie gewoon het eerste in mij opkomt, is The Mortal Instruments, oftwel de Kronieken van de Onderwereld, door Cassandra Clare. Daar heb ik zo enorm van genoten!

vraag-4

Ik heb de peculiar boeken nog niet gelezen. Maar heb hier en daar wel wat gehoord (natuurlijk :p ) mij zou het gaaf lijken om te kunnen vliegen/zweven. Heerlijk van het uitzicht genieten en misschien zelfs prachtige foto’s kunnen maken.

vraag-5

Daemon Black, vind ik een super leider. Hij mag dan wel arrogant zijn, maar hij stelt de veiligheid van zijn familie boven alles. Dat vind ik een mooie eigenschap van hem.

vraag-6

Ik ben nu The Worldwalker Trilogie van Josephine Angelini aan het lezen. Het gaat over een meisje Lilly, die in haar wereld, voor heel veel allergies is. Om de haverklap is ze ziek of heeft ze uitslag en zover ze weet wordt het alleen maar erger. Tot dat ze ineens in een andere dimensie terecht komt. Daar blijkt ze geen last te hebben van haar aandoeningen en blijkt ze zelfs niet zomaar krachten te hebben, maar behoort ze tot een van de sterkste. De manier waarop ze dit ontdekt en hoe ze er mee omgaat vind ik erg leuk.

vraag-8

Tot nu toe zou ik zeggen The Worldwalker Trilogie van Josephine Angelini. Ik heb nog niemand gehoord/gezien, die deze boeken gelezen heeft en ik vind ze echt super leuk. Ik denk dat meer mensen deze boeken leuk zouden vinden!

vraag-9

Fireheart (Staalhart) van Brandon Sanderson. Een van de meiden uit de gezellige boekengroep die enige tijd geleden is ontstaan had het boek aangeraden gekregen. Ze was ze aan het inkijken in, waar kan het ook anders, de boekenwinkel, en raadde mij hem natuurlijk ook aan. Na het lezen van de achterflap was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Inmiddels heb ik de eerste 2 boeken van de serie binnen en is het de bedoeling dat ik ze hierna ga lezen!

vraag-10

Pff, ehm, ik heb tranen met tuiten gehuild bij deel 3 van de Vampire Acadamy serie, bij deel 3 en dus het laatste deel van The Infernal Devices en zo zijn er nog wel meer boeken die mij emotioneel hebben gemaakt, hihi.

vraag-11

Oef, dat is erg moeilijk zonder te spoileren. Ik weet zeker dat ik een of 2 van de karakters van Harry Potter terug tot leven zou willen wekken. En zonder te spoileren ga ik er vanuit dat de meeste lezers wel een idee hebben wie dit zijn 😉

vraag-12

Ik vind Katy van de Lux series een erg sterke meid. Ze laat zich niet zomaar bedotten en komt op wat ze wil. Zodra ze een idee in haar hoofd wil gaat ze ervoor, hoe onmogelijk de taak ook lijkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

Een reactie op #ThePeculiarBookTag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s