Gonna Catch Pikachu – Lily Frank

gonna-catch-pikachu

Auteur: Lily Frank
Titel:
Gonna Catch Pikachu
Andere boeken auteur:
Liefde zonder kleerscheuren
Uitgeverij: Polder Publishes
Genre:
Chicklit, Roman
Aantal pagina’s: 67
ISBN:
 978153652904
Uitgave:
ebook

Beschrijving
Jen wil het liefst diep wegkruipen onder een steen als een onbekende man in een Pikachu-pak haar vreselijk voor paal zet bij de man waar ze verliefd op is. Kort daarna haalt haar beste vriendin haar over om samen Pokémon Go te gaan spelen.
Jen is niet meteen laaiend enthousiast, maar krijgt al snel de smaak te pakken. Bij een Pokéstop ontmoet ze Victor. Ze voelt een leuke klik met hem, maar helaas blijft het Pikachu-incident haar achtervolgen…

Recensie
Het is een kort verhaal, maar dat doet niets af aan de heerlijkheid ervan! Al vanaf het begin voel je met Jen mee en ben je maar al te blij dat jezelf niet zo giga voor paal gezet bent geworden. Wat het meteen extra sneu maakt voor Jen.

Tijdens het spelen van het spel beland ze van de regen in de drup, maar of dat zo slecht is?

Van Lily Frank heb ik dit ebook mogen krijgen voor mijn recensie. Dankjewel!
Omdat het verhaal zo kort is, is mijn samenvatting dat ook. Aangezien ik niets wil verklappen van dit leuke, originele verhaal. Het spel is erg leuk verwerkt in het verhaal, zelfs al zou je het spel niet leuk vinden, is het verhaal dat absoluut wel!

Het verhaal leest leuk weg en voor je er erg in hebt heb je het uit. Van mij had het verhaal nog langer mogen zijn, gewoon omdat het zo heerlijk is. Ik ga dan ook zeker de andere verhalen van Lily lezen.

Het is een heerlijk, grappig verhaal met een erotisch tintje. Lezen dus!

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s