Nieuwe Header

Al een tijdje wil ik graag een nieuwe header voor mijn blog. Toen ik namelijk net begon heb ik eigenlijk gewoon een plaatje van het internet geplukt wat ik leuk vond uit zien.
Maar nu ik steeds meer met mijn blog bezig ben, vind ik hem te standaard.

Dus probeerde ik te bedenken wat ik nu precies wil. Er zijn zoveel mogelijkheden natuurlijk. Maar eigenlijk ook weer niet. Aangezien ik totaal niets van het tekenen met computers af weet.

Ik kan wel een beetje photoshoppen en achtergronden weghalen of aanpassen. Maar om alles in elkaar te laten overlopen als 1 geheel….. dat is weer wat lastiger gezien ik dat nog nooit gedaan heb.

Mijn enthousiasme om een nieuwe header te bedenken en te maken, zakte een beetje in omdat ik wist dat mijn opties zeer beperkt waren.

En toen moest ik denken aan Kwante van Kwante in Wonderland. Zij zelf heeft een hele gave header geïnspireerd door Alice in (hoe kan het ook anders) Wonderland 😉 . Bij een van onze gezellige uitjes heeft ze gezegt dat ze deze helemaal zelf heeft gemaakt. Dat vond ik toen al erg gaaf en nu moest ik er aan denken. Dus ik heb haar gevraagd of ze voor mij misschien ook een leuke, orginele header wilde maken.

En zo lief als ze is! Heeft ze mij uit geholpen. Ik zei nog dat het geen haast had, maar een paar uurtjes later had ik al 3 leuke ontwerpen om uit te kiezen en heeft ze hier en daar nog wat kleine aanpassingen gedaan op mijn verzoek.

Ik ben nu de trotse eigenaresse van een leuke, orginele header made by Kwante! Ik ben er zo enorm blij mee en ik hoop dat jullie hem ook mooi en passend vinden!

Liefs Daniëlle

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nieuwe Header

  1. Annemieke zegt:

    Hele leuke header. 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s