Recensie: Bloedbelofte – Deel 4 – Academicus Vampyrus – Richelle Mead

boek4 

Auteur: Richelle Mead
Serie:
Academicus Vampyrus 1, Ijskoud 2, Schaduwkus 3, Bloedgelofte 4, Geesteband 5 & Offergave 6.
Andere boeken auteur:
De Alchemisten
Uitgever:
Full Moon | 2012
Genres:
Fantasy, Romantiek, Young Adult
Aantal pagina’s:
495
ISBN:
9789048810413
Uitgave:
Paperback

 

Beschrijving
Rose staat na de slachting op de Academicus Vampyrus voor de grootste uitdaging in haar leven. Nu Mason naar de andere wereld is vertrokken, moet ze Dimitri Belikov, de liefde van haar leven, opsporen en…vermoorden. Zal zij hiertoe in staat zijn nadat ze de hele wereld heeft afgereisd om hem te vinden? Of is het nu eindelijk tijd om zich bij hem te voegen?

Recensie
Rose is vastbesloten en gaat achter Dimitri aan. Ze weet dat Dimitri zo niet wilt leven, dat heeft hij haar een tijd geleden in de auto gezegd. Hij was liever dood dan een Strigoi, net als zijzelf. Rose vindt dat zij degene is die dat moet doen, dus reist ze naar Siberië in de hoop hem te kunnen vinden.

Al gauw merkt Rose dat Siberië een stuk groter is dan gedacht, waar moet ze in hemelsnaam beginnen met zoeken? Ze besluit op zoek te gaan naar het dorpje waar hij is opgegroeid in de hoop daar meer aanwijzingen te vinden over waar hij kan verblijven.

Als het haar lukt om hem te vinden, zal ze hem kunnen doden?

Het vorige boek was ontzettend emotioneel en hartverscheurend. Dit deel gaat op dezelfde voet verder. Je ziet hoe Rose kennis maakt met het land waar Dimitri geboren is en altijd zo trots over heeft gesproken. Je leest dat het haar pijn doet om de besproken dingen in Rusland te zien. Maar ook geeft het haar een vertrouwt gevoel als ze door de plekken wandelt waar Dimitri zo gek op was. Het geeft haar nieuwe energie om door te gaan al doet het haar verdriet dat hij niet bij haar is op die momenten.

Dat zorgt ervoor dat je nog meer met Rose gaat meeleven. Iedere bladzijde is een verrassing, ik had totaal geen idee wat ging komen. Dat maakte het lezen nog spannender, daarbij moest ik gewoon weten of ze Dimitri zou vinden en hoe dat voor haar zou zijn. Dit boek is super vervolg op het vorige en leest heerlijk weg.

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

2 reacties op Recensie: Bloedbelofte – Deel 4 – Academicus Vampyrus – Richelle Mead

  1. Pingback: Recensie: Geesteband – Deel 5 – Academicus Vampyrus – Richelle Mead | Daniëlle's Boekenhoek

  2. Pingback: Recensie: Offergave – Deel 6 – Academicus Vampyrus – Richelle Mead | Daniëlle's Boekenhoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s