Recensie: Zilveren Vleugels – Deel 2 – De Vleugels Trilogie – Vanessa Gerrits

deel 2

Beschrijving
Een jaar nadat Max, Lucy’s vleugels stal (en Lucy, Max’ hart stal) is hij vastberadener dan ooit om haar vleugels terug te geven.

Dankzij een mechanisch prototype van angellicumzilver zullen de Engel en de Kraai eindelijk samen kunnen vliegen …

Maar Lucy’s gedwongen huwelijk met Beschermengel J.J. en de rol die Max ongewild speelt in een machtsspelletje tussen de Tribalkraaien, staan hun gevleugelde liefdesgeluk in de weg.

Wanneer een oude bekende zich opwerpt als onverwachte nieuwe vijand, staan Lucy en Max recht in het kruisvuur van zijn wraaklust. De werelden van Engelen en Kraaien zijn nog nooit zo nauw met elkaar in aanraking gekomen – zullen ze verenigen, of elkaar vernietigen?

Recensie
Lucy’s leven in de Korf gaat gewoon door, ook al ziet ze Max de Kraai regelmatig. Niemand weet hier verder iets van af en dat moeten ze ook zo zien te houden. Al is het behoorlijk moeilijk omdat ze inmiddels stapelverliefd is op Max, maar met J.J moet trouwen.

Ze probeert er zo weinig mogelijk aan te denken en zoveel mogelijk van haar tijd samen met Max te genieten. Over een tijdje is ze jarig en ze wil haar verjaardag dolgraag met Max vieren. Maar het allerliefst zou ze weer dolgraag willen vliegen, maar zonder haar vleugels is dat niet mogelijk.

Terwijl ze de dagen naar haar verjaardag af telt probeert ze zich bezig te houden met het werk in de Korf om zich af te leiden van de trouwerij die zich enkele dagen na haar verjaardag zal afspelen.

Wanneer Lucy erachter komt dat iemand erop uit is om haar en de andere Engelen kwaad te doen besluit ze zelf in actie te komen. Zal het haar lukken om iedereen te redden en nog heerlijk met Max van haar verjaardag te kunnen genieten?

Na deel 1 heb ik dit 2de deel er direct achteraan gelezen. Ik wilde, nee ik MOEST weten hoe het verder zou gaan met Lucy en Max en het ingewikkelde gedoe rondom hun verborgen liefde. Dit deel heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het sloot goed aan op deel 1, zit vol spanning, liefde en bomvol avontuur. Ook deze keer zag ik het verhaal voor mijn neus afgespeeld worden. Een prettige schrijfwijze waardoor je als het ware in het boek gezogen wordt. Een echte aanrader.

Helaas is deel 3 op dit moment nog in de maak. Maar zodra deze beschikbaar is, duik ik met veel plezier weer het verhaal van Lucy en Max in.

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s