Recensie: De Overtocht, Zomer – Deel 3,5 – The Iron Fey – Julie Kagawa

overtocht zomer

Beschrijving
In de Overtocht – Zomer is Puck de enige die Ash kan helpen om in het hol van de leeuw, het Zomerhof, te kunnen komen. Dat doet hij dus, maar of hij de neiging kan weerstaan om zijn rivaal een enorme streek te leveren, is nog maar de vraag.

 

Ook in dit boek gaat de eeuwig durende rivaliteit tussen Ash en Puck voort wat soms best grappige maar soms ook gênante momenten op levert. Dat maakt dit deel natuurlijk extra leuk om te lezen. Ash heeft een opdracht gekregen en om deze uit te voeren moet hij naar het Zomerhof wat niet zo gemakkelijk is als dat hij had gehoopt. Ook dit is een leuk aanvullend deel op The Iron Fey serie en kan je aanschaffen als e-book of net als de Overtocht –Winter terugvinden in het boek De Ijzerlegendes.

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

Een reactie op Recensie: De Overtocht, Zomer – Deel 3,5 – The Iron Fey – Julie Kagawa

  1. Pingback: Recensie: De Ijzerprinses – Deel 2 – The Iron Fey – Julie Kagawa | Daniëlle's Boekenhoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s