De 100…

Een tijdje geleden kwam ik op facebook ineens een hoop berichtjes tegen over het boek De 100 en dat de serie ervan superleuk is. En ik dacht huh? Over welk boek gaat dit? Laat staan welke serie. Ik kijk toch redelijk wat series en meestal zelfs series waarvan anderen eigenlijk nog niet eens gehoord hebben, maar van De 100 had ik nog niet gehoord.

Dus zat er niets anders op dan eens wat te googlen, want google is your friend. En toen kwam ik uit bij de trailer van seizoen 1 en vond het meteen een superleuk concept! Ik was meteen verkocht. De boeken heb ik hier nog niet gezien, maar dacht laat gewoon eens lekker met de serie beginnen. Zo gezegd, zo gedaan. Gisteren was het dan zo ver. Ik had mij samen met mijn vriend op de bank genesteld, want zelfs hem leek het wel een leuke serie. Wat natuurlijk mooi meegenomen is! En we hebben wel 7 afleveringen gekeken! Toen werd het wel echt tijd voor mij om naar bed te gaan gezien vandaag weer vroeg de werkdag voor mij begon. 😦

Wat een leuke serie! Nu vragen sommige zich misschien wel af wat is dat nu De 100.

Nou, De 100, gaat over het volgende:

Na een nucleaire oorlog is er geen leven meer op aarde. Gelukkig bevonden zich ten tijde van de ramp een aantal mensen in de ruimte. In het ruimteschip is 97 jaar lang een bevolking in leven gehouden. Als blijkt dat de voorraden op dreigen te raken, wordt een groep van 100 jonge gevangenen naar de aarde gestuurd om te kijken of het daar al leefbaar is. Bij aankomst blijken ze niet de enige op aarde.

De trailer van seizoen 1 kan je hier zien.

Kortweg is dat waar seizoen 1 over gaat. Klinkt het niet al spannend? Ik ben in ieder geval verkocht en kan niet wachten tot ik weer wat ruimte heb om de rest te kijken. Seizoen 2 schijnt er namelijk ook al te zijn!

Ben benieuwd wie de serie al kent, wat hij/zij ervan vind of wie het ook leuk lijkt om te gaan kijken!

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

2 reacties op De 100…

  1. Marcia zegt:

    Ik vond het eerste seizoen van De 100 ook echt helemaal geweldig 😀 alleen ben ik nog steeds niet aan seizoen twee begonnen.. Dat moet ik heel snel eens gaan doen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s