Recensie: Heftige Verlangens – Tiny Timmermans

heftige verlangens

Beschrijving

Nadat ik mijn eerste boek “De Goffather vertelt’ had uitgegeven in 2009, ben ik toch weer aan het schrijven gegaan. En dit keer had ik mijn gedachten toch wel op een andere manier laten gaan, dit boek is dan ook een romantisch, erotische en met seks getint boek geworden.

Er staan verschillende verhalen in, die ik dan ook in mijn jonge leven heb meegemaakt en ik denk dat er heel veel mensen zijn als ze dit boek lezen, ze zichzelf daarin wel eens zouden herkennen. Het is ook een zeer realistisch geschreven boek, en ook zeer goed en leuk leesbaar voor iedereen.

Tevens wil ik door de verkoop van dit boek, ook een bedrag van de opbrengst , schenken aan een goed doel, namelijk ALS, de vreselijke spierziekte, dus bij deze hoop ik dat er veel verkocht kan gaan worden.

Recensie

Na het lezen van de beschrijving had ik natuurlijk al een beeld waar het boek over ging. Seks.

Maar pas na het lezen van het voorwoord merk je welke kant de verhalen over de seks uit zullen gaan. Het lijken vooral verhalen te zijn die van top tot teen beschrijven , van de hete momenten tot het bereiken van de ongelofelijk heftige hoogtepunten. Het zijn dus geen verhalen waarbij bepaalde gedachtes of lichamelijke reacties aan fantasie overgelaten worden.

Dit is natuurlijk niet erg, maar je moet er wel van houden. Ik zou het wel aanbevelen om dit boek te lezen vanaf 16 jaar en ouder.

Het zijn vele korte verhalen waarin de hoofdpersonen regelmatig voorkomen. In het begin is het een beetje verwarrend omdat je met zoveel verschillende personen leert kennismaken. Maar al gauw herken je de verhalen en de personen over wie het gaat.

Het is een boek die zeker een hoop spannende maar vooral seksuele droommomenten bevat voor iedere man of vrouw. Mensen die graag erotische verhalen lezen over stomende seks met vreemde onbekende personen of dromen over die knappe badmeester, lezen deze dromen terug in dit zwoele boek.

Zelf had ik graag iets meer romantische momenten gelezen en moest ik even wennen aan de vlugge overstap van het ene korte verhaal op het volgende. Maar eenmaal verder gelezen was ik hier al gauw aan gewend.

Verder vind ik het een heel mooi gebaar dat de schrijver Tiny Timmermans een gedeelte van de opbrengst schenkt aan het goede doel van ALS. De spierziekte die nog steeds niet genezen kan worden.

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

Een reactie op Recensie: Heftige Verlangens – Tiny Timmermans

  1. Pingback: Erotiek | Daniëlle's Boekenhoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s