Recensie: Voor Altijd – Susanne Koster

Cover-Voor-altijd-Susanne-Koster

Beschrijving
Straalverliefd zijn en iemand volledig kunnen vertrouwen, dat is wat Luna zoekt in een relatie. Het lijkt erop dat ze dat gevonden heeft bij Nicolai. Haar ouders en haar kleine broertje kunnen het meteen goed met hem vinden en zelfs haar beste vriendin Quinty wil Nicolai het voordeel van de twijfel geven. Luna zou voor altijd van hem kunnen houden, maar waarom is haar oudste broer ervan overtuigd dat haar vriend niet te vertrouwen is?

Recensie
Tijdens een avondje stappen leert Luna Nicolai kennen. Ze had het wel gemerkt dat hij al een aantal weken achter elkaar naar haar stond te kijken. Maar in plaats van hem een “freak” te vinden zoals haar vriendin hem noemt, vind ze hem erg lief. Hij blijkt zelfs een beetje verlegen te zijn. Ondanks zijn verlegenheid weet hij haar iedere keer te verrassen met zijn superaardige en attentvolle gedrag.

Wanneer ze een tijdje verkering hebben word Luna steeds nieuwsgieriger naar zijn achtergrond. Iedere keer als ze vragen stelt over zijn familie of hoe het bij hem thuis gaat ontwijkt hij de vragen en soms wordt hij zelfs heel erg boos. Ze is zelfs nog nooit bij hem thuis geweest.

Als haar oudste broer Rick hem dan ook nog gaat verdenken van een inbraak bij haar buren weet ze helemaal niet meer wat ze moet denken.
Ze wil Nicolai erna vragen, maar steeds als ze samen zijn lijkt niets anders er toe te doen dan lekker samen zijn en van elkaar genieten. Ze is stapelgek op hem. Wat moet ze nou doen?

Dit was het eerste boek wat ik van Susanne Koster heb gelezen en ik was meteen verkocht! Vanaf bladzijde 1 was mijn interesse al gewekt en wilde ik weten wat er verder ging gebeuren. Ook was de schrijfwijze erg prettig. Ik kon meteen zien over wie ik nu wat ging lezen en dat maakte het erg fijn om door te lezen. Zo hoefde je niet steeds uit te vogelen van wie je de gedachte op dat moment las.

Ik was zo in de wereld van Luna en Nicolai gezogen dat ik voor dat ik het wist al op de helft van het boek zat.

Erg leuk en spannend boek met een twist die ik totaal niet zag aankomen. Een heerlijke pageturner die je dezelfde dag nog moet uitlezen!

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

Een reactie op Recensie: Voor Altijd – Susanne Koster

  1. Pingback: #The Tasty Pastry BookTag | Daniëlle's Boekenhoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s