facebook

Enige tijd geleden kreeg ik een melding van facebook dat ik mijn persoonlijk profiel van de boekenhoek moest om zetten naar een pagina.
Na dit te hebben gedaan heb ik hier een beetje spijt van. Ik kan namelijk niemand meer opzoeken. Kan geen vrienden uitnodigen of mensen berichtjes sturen. Wat ik erg vervelend vind. Omdat ik best een aantal mensen had waar ik mee deed kletsen via de fbchat.
Dus heb ik besloten om naast de pagina, toch nog een persoonlijke pagina te maken. Dit zodat jullie mij lekker als vrienden kunnen toevoegen en gezellige berichtjes kunnen blijven sturen, want dat mis ik zo!
Ik houd dus wel de pagina erbij omdat dit meer een blog is dan een profiel.
Dus je kan mij nu op 2 plekjes op facebook vinden.
Persoonlijk profiel: Danielle Boekenhoek

Hoop dat het niet te verwarrend voor jullie zal werken!

Liefs Daniëlle

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s