Recensie: Schaduwvrouw – Barbara Joy

10626485_1539876782894227_4087083077400767427_n

Angela is getrouwd met Sander. Angela blijkt geen kinderen te kunnen krijgen en Sander heeft zijn eigen geheim, hij zit al sinds de middelbare school in de knoop met zijn geaardheid. Ze zijn erg goed bevriend met Katja en Rob die ook getrouwd zijn en samen twee kinderen hebben.
Angela is dol op kinderen en zorgt dan ook regelmatig voor de kids van haar vrienden.

Nadat Angela achter Sanders geheim is gekomen, veranderd haar relatie met Rob. Waar Rob eerst alleen een goede vriend was, waar ze zich zeer aangetrokken tot voelde, veranderde hij langzaam in haar minnaar waar ze stapelverliefd op is.
Ze houden enorm veel van elkaar maar willen de anderen niet kwetsen met hun stiekeme relatie. Uiteindelijk besluiten ze beide dan ook met veel tegenzin om er een punt achter te zetten. Deze beslissing heeft veel impact op hun leven. Hoe moet het nu verder?

Je wordt meteen in het verhaal gezogen. Door de manier van schrijven voel je vanzelf heel erg mee met de personages, waardoor je heel duidelijk de spanning en de wanhoop meevoelt. De problematiek in de relaties is zo goed voelbaar dat ik het einde van het verhaal las met een brok in mijn keel.

Een mooi boek om heerlijk in één adem uit te lezen!

Over Daniëlles Boekenhoek

Ik ben al vroeg begonnen met het lezen van boeken en dat doe ik nog steeds heel erg graag. Mijn favoriete genre zijn Thrillers, maar ik hou ook heel erg van Young Adult, Sci-fi, Romans en nog veel meer! Ik deel graag mijn mening over mijn gelezen boeken. Dit kunnen bekende maar ook minder bekende boeken zijn. Misschien leer je wel hele nieuwe auteurs kennen waar je nieuwsgierig naar wordt en graag boeken van wilt gaan lezen. Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Ik plaats deze dan bij mij op de site en plaats de recensie ook in andere boekengroepen op facebook en sites zoals www.hebban.nl. Dus hou jij van lezen? En wil je graag weten waar boeken overgaan voordat je ze aanschaft? Of ben je opzoek naar een nieuw boek maar heb je geen idee, van welke schrijver je iets wilt gaan lezen. Neem dan zeker een kijkje! Veel leesplezier!! :-D
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorize. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s